Handelsbetingelser

Online tilmelding

På tilmelding.org kan du tilmelde en eller flere personer til et eller flere af tilmelding.org arrangementer.

Kontroller din tilmelding

For at undgå fejl bør du kontrollere, at alle dine forsendelsesoplysninger er korrekte, og at tilmeldingen gælder de korrekte arrangementer. Det er specielt vigtigt, at den indtastede e-mail-adresse, som bliver brugt til at sende bekræftelse/e-mail-kvittering, er korrekt.

Betaling/priser og ekspeditionsgebyr

Betalingen for din online tilmelding bliver trukket fra dit pengeinstitut indenfor to døgn efter, at din ordre er registreret og dit kreditkort godkendt. Tilmeldingsgebyret på arrangementer er momsfri, jævnfør dansk lovgivning om amatøridræt. Når først du er tilmeldt, kan det betalte beløb ikke refunderes.

Produktansvar, fortrydelsesret og refundering:

I henhold til Forbrugeraftaleloven om handel på Internettet har udbyderen, som er tilmelding.org, det fulde produktansvar. Deltageren (køberen) har jvf. Forbrugeraftaleloven om handel på Internettet ingen fortrydelsesret, idet rekreative fritidsaktiviteter ikke fremgår af aftalen. Tilbagebetaling af indbetalte startgebyrer kan derfor ikke refunderes af tilmelding.org. Det er op til arrangøren af arrangementet, om der er særlige omstændigheder, der taler for, om arrangøren vil tilbagebetale indbetalte tilmeldingsgebyrer. tilmelding.org er formidler af tilmelding til og deltager-betaling for arrangementer. Ved spørgsmål eller kommentarer vedrørende forhold der drejer sig om arrangementerne, må henvendelse ske til den ansvarlige arrangør. Se kontakt data i tilmeldingsoversigten.

Persondata

tilmelding.org indhenter kun oplysninger til at ekspederer din tilmelding til et arrangement, samt til at opretholde et almindeligt forhold mellem deltager og arrangør. Oplysningerne vil aldrig blive viderebragt eller solgt til tredjepart.

Det er sikkert at benytte online tilmelding på www.tilmelding.org

Betalingssystemet i tilmelding.org Internetbutik er sikret mod misbrug med en såkaldt SSL løsning. SSL er et system, der krypterer alle de Dankort- og kreditkortinformationer, du sender til tilmelding.org. Det betyder, at hverken tilmelding.org eller andre (dog med undtagelse af PBS) kan skaffe oplysninger om dit kort. SSL systemet sikrer desuden, at data mellem din browser og tilmelding.org's server ikke kan ændres.
Betalingmodulet varetages af DIBS. Du har mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt og du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en Internet-butik, der benytter SSL certifikat i sit betalingssystem.

Betalingsmuligheder

Når du tilmelder dig et arrangement, kan du betale med Dankort, eDankort, VISA/Dankort

Forbehold for fejl og mangler

tilmelding.org tager forbehold for eventuelle fejl og mangler i priser og arrangementsbeskrivelser.

Flere oplysninger

Du kan finde flere oplysninger om betaling over Internettet på adressen www.forbrug.dk

Spørgsmål - kontakt os

Har du spørgsmål eller problemer, er du altid velkommen til at kontakte tilmelding.org:

tilmelding.org

c/o OK Roskilde

Bjældevej 20

4000 Roskilde

tilmelding@kepisoft.dk